SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

DUYURULAR

Üniversitemiz “Akademik Yükseltme ve Biniş Giydirme” Töreni'nde Fakültemizin Başarısı

Üniversitemizde 12. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, alanlarında akademik aşama kaydeden öğretim üyelerimize yönelik olarak “Akademik Yükseltme ve Biniş Giydirme” töreni düzenlendi.
Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen törene; Sinop Belediye Başkanımız Sayın Barış AYHAN, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Sayın Hasan BAŞYİĞİT, Sinop İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mehmet ERŞAN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Melih KELEŞ, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürlerimiz, Akademik-İdari Kadromuz ve davetliler katıldılar.

Programın açılışında konuşan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, akademik unvan alan öğretim üyelerimizi tebrik ederek Üniversitemizin her geçen gün nitelik ve nicelik bakımından gelişim gösterdiğini belirtti.

“Personelimizin,  Gösterdikleri Performans ve Fedakârlık Takdire Şayandır”

“Sinop Üniversitesine olan aidiyet bilincimiz güçlendikçe üniversitemizin güçleneceği, çevresinde daha saygın olacağı inancındayım.“ diyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, sözlerini şöyle sürdürdü:

Üniversitemizin bu noktaya gelişinde ve hedeflerimizi gerçekleştirmemizde bir bütün olarak; şu an birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımın, akademik, idari ve teknik personelimizin,  gösterdikleri performans ve fedakârlık takdire şayandır. Bu nedenle burada bulunan ve bulunmayan bütün personelimize gayretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.

Törende ayrıca 2018 yılındaki başarılı akademik faaliyetlerinden dolayı Su Ürünleri Temel Bilimler Öğretim Üyelerimiz Sayın Prof. Dr. Levent BAT ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Fatih ŞAHİN'e "Başarı Belgesi" taktim edildi.
Ayrıca, 2018 yılı içinde "Uluslararası Hakemli Dergilerde" makaleleri yayımlanan Sayın Prof. Dr. Levent BAT, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatih ŞAHİN ve Arş. Gör. Ayşah ÖZTEKİN'e değerli katkılarından dolayı "Başarı Belgesi" taktim edilirken, 2018 yılı "Ulusal Hakemli Dergilerde" makalesi yayımlanan öğretim üyemiz Sayın Doç. Dr. Süleyman ÖZDEMİR'e de akademik katkılarından dolayı "Başarı Belgesi" taktim edildi.

Kalite