SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

DUYURULAR

Beşinci Su Ürünleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı Isparta'da Gerçekleştirildi

28 Haziran 2019 tarihinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi ev sahipliğinde "Beşinci Su Ürünleri Fakülteleri Dekanlar Konsey Toplantısı" düzenlendi.

Gölcük Krater Gölü (Isparta)' nde gerçekleştirilen toplantıya, Su Ürünleri Fakültelerinin Dekanları ile ZİDEK (Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) çalışmaları hakkında sunum yapmak üzere Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden Sayın Prof. Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU katıldılar. Fakültemizi temsilen toplantıya Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN katıldı.

Yapılan konsey toplantısında; Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden Sayın Prof. Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU tarafından ZİDEK çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirildi.  Bunun yanında, 7+1 kapsamında ortak müfredat konusu  da değerlendirildi.

Kalite