SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
'' Kuzeyden Parlayan Yıldız ,,

Fakültemizde Yüksek Lisans Semineri...

Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali  KARAÇUHA’nın akademik danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans öğrencisi Umut SARABİL’in ‘’Deniz Yosunlarının Organik Tarımda Kullanımı ve Sıvı Gübre Olarak Değerlendirilmesi’ konulu yüksek lisans semineri Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Seminer kapsamında;

Günümüzde deniz yosunlarının birçok ülkede; gerek sıvı ekstrakt gerekse direk olarak toprağa karıştırılmak suretiyle kullanıldığı ve sonuçta tarımda verim ve ürün kalitesini arttırdığı aynı zamanda toprak yapısının düzeltilerek, toprak verimliliğinin uzun süre korunması hakkında bilgiler verilmiş ve konu hakkında yapılan ulusal ve uluslararası çalışmalar sonucunda elde edilen veriler paylaşılmıştır.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri