SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ

ETKİNLİKLER

Kamu Kurum ve Kuruluşları Arasında Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Fakültemizin Başarısı

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve "Koşabiliyorken Koş" Projesi kapsamında düzenlenen Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası Masa Tenisi Salonunda gerçekleştirildi.

13 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvasına 6 Takım katıldı. Turnuvaya, Fakültemizi temsilen Sn. Doç. Dr. Birol BAKİ, Fakülte Sekreterimiz Sn. İzzet SONSES ve Memur Sn. Adem ÇELİKKOL katıldılar. Müsabakalar sonucunda Fakültemiz üçüncülük kupasını alarak başarı gösterdi.

Müsabakalarda dereceye giren Kurum Takımlarına Ödüllerini; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sn. Ramazan YILMAZ ve Hakemler tarafından takdim edildi.

Kalite