Skip to content
  • Türkçe
    • Türkçe
    • English
Sinop Üniversitesi Anasayfa
logo
Sinop Üniversitesi

Su Ürünleri Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Misyon – Vizyon
    • Fakülte Tanıtım
    • Yönetim
      • Dekan
      • Dekan Yardımcıları
      • Fakülte Sekreteri
      • Kurullar ve Kurul Kararları
      • Senato Temsilcisi
      • Komisyonlar
      • Birim Koordinatörleri
      • Organizasyon Şeması
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bilimsel Araştırma Gemileri
  • Bölümler
    • Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
      • Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı
      • İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
      • Yetiştiricilik Anabilim Dalı
      • Hastalıklar Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
      • Balıkçılık Temel Bilimler Anabilim Dalı
      • Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı
      • İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenciler İçin Tanıtım
    • Aday Öğrenciler için Program Bilgileri
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Öğrenci Bilgi Paketi
    • Çift Anadal – Yandal Programları
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü
    • Mezunlarımız
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • Uzaktan Eğitim
    • Öğrenciler
    • Öğretim Elemanları
  • Mevzuat
    • Kanunlar
    • Yönetmelikler
    • Yönergeler
    • Usul ve Esaslar
    • Etik Değerler ve İlkeler
  • Belgeler
  • Kalite
    • Birim Kalite Temsilcileri
    • Birim Kalite Hedefleri
    • Anketler
    • Raporlar
      • Birim İç Değerlendirme Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • Diğer Raporlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler Listesi
    • İş Süreç Takvimi
    • Kamu Hizmetleri ve Envanter Tablosu
    • Paydaşlarımız
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Dilek İstek Kutusu
    • Geri Bildirimler
Menü Close

Aday Öğrenciler İçin Tanıtım

  1. Anasayfa>
  2. Aday Öğrenciler İçin Tanıtım

Bilgi Paketi

ADAY ÖĞRENCİ REHBERİ

  • Misyonumuz – Vizyonumuz
  • Fakülte Tanıtım
  • İletişim Bilgileri
  • Fotoğraf Galerisi
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Yatay Geçiş
  • Erasmus Değişim Programı
  • Farabi Değişim Programı
  • Mevlana Değişim Programı
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Taban ve Tavan Puanları
  • Spor Hizmetleri
  • Kültür Hizmetleri
  • Tıbbi Olanaklar
  • Genel Kayıt Prosedürü
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları

Su Ürünleri Fakültesi’nde öğrenci olmak…

Protokoller

Güncelleniyor…

Burs İmkanları

  • TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
  • TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı
  • Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Bursu
  • Mevlana Değişim Programı Bursu
  • Yüksek Öğretim Kurulu Tarafından Yurt Dışından Gelecek Yabancı Uyruklu Öğrencilere Sağlanacak Burs
  • Sinop Üniversitesi Vakfı Bursu
Kayıt Tarihi ve Kayıt İçin İstenen Belgeler

İçerik Hazırlanmaktadır…

Sinop Üniversitesi

footerLogo

Mutlu Şehir Sinop’un Mutlu Üniversitesi

Sinop Üniversitesi

Su Ürünleri Fakültesi

Akliman Mevkii Abalı Köyü
57000 - SİNOP

Santral : 0 368 287 62 54 - 55 - 56 - 57
Dekanlık : 0 368 287 62 62 - 63 - 64​

0 368 287 62 69
0 368 287 62 68

suf

HIZLI ERİŞİMLER

  • Sinop Üniversitesi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • Kütüphane ve Dokumantasyon Daire Başkanlığı
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Spor Tesisleri
  • Kampüste Olanaklar

SİNOP ÜNİVERSİTESİNİ
SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

Facebook Twitter Instagram Youtube
  • Fakültemiz
    • Misyon – Vizyon
    • Fakülte Tanıtım
    • Yönetim
      • Dekan
      • Dekan Yardımcıları
      • Fakülte Sekreteri
      • Kurullar ve Kurul Kararları
      • Senato Temsilcisi
      • Komisyonlar
      • Birim Koordinatörleri
      • Organizasyon Şeması
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bilimsel Araştırma Gemileri
  • Bölümler
    • Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
      • Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı
      • İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
      • Yetiştiricilik Anabilim Dalı
      • Hastalıklar Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
      • Balıkçılık Temel Bilimler Anabilim Dalı
      • Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı
      • İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenciler İçin Tanıtım
    • Aday Öğrenciler için Program Bilgileri
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Öğrenci Bilgi Paketi
    • Çift Anadal – Yandal Programları
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü
    • Mezunlarımız
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • Uzaktan Eğitim
    • Öğrenciler
    • Öğretim Elemanları
  • Mevzuat
    • Kanunlar
    • Yönetmelikler
    • Yönergeler
    • Usul ve Esaslar
    • Etik Değerler ve İlkeler
  • Belgeler
  • Kalite
    • Birim Kalite Temsilcileri
    • Birim Kalite Hedefleri
    • Anketler
    • Raporlar
      • Birim İç Değerlendirme Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • Diğer Raporlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler Listesi
    • İş Süreç Takvimi
    • Kamu Hizmetleri ve Envanter Tablosu
    • Paydaşlarımız
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Dilek İstek Kutusu
    • Geri Bildirimler
Buradan Arayın