Arş. Gör. Dr. Bengünur ÇORAPCI’nın Akademik Danışmanlığını yaptığı isteğe bağlı ingilizce hazırlık sınıfı ile 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Oryantasyon Programı, 17.03.2021 tarihinde 12:15-13:00 saatleri arasında Su Ürünleri Fakültesi amfisinde gerçekleştirildi. Öğrencilere 2020-2021 eğitim öğretim yılı lisans akademik takvimi, eğitim-öğretim yönetmeliği ve akademik danışman yönergesi hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler daha sonra oryantasyon programı amacıyla fakültemiz laboratuvarları, akvaryum ünitesi ile araştırma ve uygulama merkezini gezerek incelemelerde bulundular. İncelemeler sırasında öğrenciler tarafından sorulan soruları Arş. Gör. Dr. Bengünur ÇORAPCI ve Su Ürünleri Mühendisi Enver OVALI yanıtladı. Öğrencilere ayrıca temel ihtiyaçlarını giderebilecekleri yemekhane ve kantin gibi yerler ile akademik ve idari personele ait ofis yerlerinin tanıtımı yapıldı.
Öğrencilere yüz yüze eğitim sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerinin hatırlatılmasından sonra program sona erdi.