Moderatörlüğünü Dekan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Türkay ÖZTÜRK’ün yaptığı ve konuşmacı olarak Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Sn. Mehmet Fatih MAVİ ve Su Ürünleri Mühendisi Sn. Mehmet BAHTİYAR’ın katıldığı mezunlarla söyleşi kapsamında “Akvaryum Sektörüne Bakış” adlı çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerin yanı sıra su ürünleri sektörü temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, konuk konuşmacılar akvaryum sektörüne dair genel bilgiler verdi ve çalışma ortamlarına ait ayrıntılı bilgi ve tecrübelerini aktararak çalışma ortamlarına ait çevrim içi paylaşımında bulundular.

Her iki konuşmacı da çalışma ortamlarında yer alan malzeme, donanım, balık ve canlı türlerini tanıtıcı çevrim içi video görsellerini paylaştılar.

(Fotoğrafların üzerine tıklandığında daha büyük boyutta incelenebilir)

Toplantı, katılımcılara teşekkürlerin ardından mezunlarımızın alandaki başarılı çalışmalarının devam etmesi yönündeki temenniler ile sonlandırıldı.