Fakültemizde; Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından “Su Ürünleri Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği” adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Fakültemizin Prof. Dr. Murat SEZGİN Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye; Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Sayın Türkay ÖZTÜRK ve Prof. Dr. Sayın Ayşe GÜNDOĞDU, Fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Doç. Dr. Sayın Adem GÜNER, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ayşenur USLU ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Melek ERSOY KARAÇUHA’nın konuşmacı olarak katıldığı ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Sayın Onur ŞAHİN’in gerçekleştirdiği söyleşide; “İş Sağlığı ve Güvenliği Kavramı ve Mevzuatı, İş Güvenliği Uzmanlığı, İş Kazaları, İş Yeri ve Güvenliği, İşyeri Tehlike Sınıfları, Meslek Hastalıkları, Tehlike ve Risk, Biyolojik Risk Etmenleri, Fiziksel ve Kimyasal Risk Etmenleri ve Kişisel Koruyucu Donanımlar” ve daha birçok konuda bilgi verildi.

Program teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.