“Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Akdeniz Genel Balıkçılık Komisyonu (GFCM) tarafından fonlanan, “Akdeniz ve Karadeniz’de Sürdürülebilir Balıkçılık ve Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesine Yönelik Uygulanan Orta Vadeli Strateji’nin Seçilmiş Faaliyetleri” başlıklı proje kapsamında yürütülen “Türkiye Akdeniz ve Karadeniz Kıyılarında Iskarta İzleme Programı” ile ilgili eğitimler Fakültemizde verilmiştir.

Proje Koordinatörü olan Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Gökhan GÖKÇE tarafından verilen eğitime, projede gözlemci olarak yer alan fakültemiz Öğretim Üyesi Sn. Doç. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in yanı sıra, Sinop, Samsun, Ordu, Kastamonu ve Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüklerinde görev yapan Su Ürünleri Mühendisleri katılmışlardır.”