Fakültemiz ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Boyabat Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının ortaklaşa düzenlediği Gıda Güvenliği ve Hijyeni Ücretsiz Sertifika programı bugün başladı. 93 katılımcının kayıt yaptırdığı program, yoğun katılımla devam ediyor. Programın ilk gününde Doç. Dr. Demet KOCATEPE; “Gıda Güvenliği Kavramı ve Türkiye’deki Durumu, Besinlerdeki Toksik Öğeler, Mikroorganizma Kaynaklı Gıda Zehirlenmeleri ve GDO’lu Gıdalar”, Dr. Can Okan ALTAN “Gıda Katkı Maddeleri” ve Arş. Gör. Bayram KÖSTEKLİ ise  “Gıda Güvenliği Tarihçesi” hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sertifika programı 22 Nisan Perşembe günü 15:00’a kadar devam edecektir.