Fakültemizin öğrenci odaklı çalışmaları kapsamında Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Türkay ÖZTÜRK yönetiminde ilki gerçekleştirilen “Mezunlarla Söyleşi” etkinliği 21.12.2020 tarihinde saat 14.00 te Zoom üzerinden yapıldı. Toplantının konuğu, Fakültemiz 1991 mezunu Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü, Şube Müdür Vekili Su Ürünleri Mühendisi Sayın Tülin ERDEM oldu. Sayın ERDEM, çalıştığı kurumda Su Ürünleri ile ilgili yapılan çalışmaları, çalışmalar kapsamında sorumlulukların neler olduğunu ve sektörün durumu hakkında bilgi verirken aynı zamanda Su Ürünleri Mühendisliği okumanın kendisine, öğrencilere kattığı/katacağı kazanımlar ve bu anlamda Su Ürünleri Fakültesinin öneminden bahsetti. Katılımcılardan gelen soruları da cevaplayan Sayın Tülin ERDEM mezunlarımıza destek için her zaman hazır olduklarını vurguladı. Öğrencilerimiz, mezun öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin katılım sağladığı etkinlik iyi dileklerle son buldu.