• Post category:Activities

Fakültemiz 3. Sınıf öğrencilerinin almış oldukları “Su Ürünleri İşleme Teknolojisi” dersinin kapsamı içerisinde yer alan “Soğuk Muhafaza ve Dondurma Teknolojisi” konusu hakkında kazandıkları teorik bilgileri pratikte de uygulayarak pekiştirmelerini sağlamak amacıyla, İlimiz Organize Sanayi Bölges’inde faaliyet gösteren Başoğlu Su Ürünleri İşleme Tesisi, Denizana Su Ürünleri ve Yıldız Kardeşler Su Ürünleri Tesislerine teknik gezi düzenlenmiştir.

Teknik geziye, dersin koordinatörü Prof. Dr. Sayın Demet KOCATEPE ve Uygulama Sorumlusu Arş. Gör. Sayın Bayram KÖSTEKLİ ile yüksek lisans ve lisans öğrencileri katılım sağlamıştır. Gezi kapsamında teknik bilgilerini ve sektör deneyimlerini paylaşan Başoğlu Su Ürünleri İşleme Tesisi Tesis Müdürü Su Ürünleri Mühendisi Sayın Yasin SUBULAN’a, Denizana Su Ürünleri Tesisi İşletme Sorumlusu Sayın Emre ÖZ’e ve Yıldız Kardeşler Su Ürünleri Tesisi İşletme Sorumlusu Su Ürünleri Mühendisi Sayın Oğuz  ŞİŞİK’e teşekkür ederiz.