Arama Sonuçları Sidebar
  • Türkçe
    • Türkçe
    • English
Sinop Üniversitesi Anasayfa
logo
Sinop Üniversitesi

Su Ürünleri Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Misyon – Vizyon
    • Fakülte Tanıtım
    • Yönetim
      • Dekan
      • Dekan Yardımcıları
      • Fakülte Sekreteri
      • Kurullar ve Kurul Kararları
      • Senato Temsilcisi
      • Komisyonlar
      • Birim Koordinatörleri
      • Organizasyon Şeması
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bilimsel Araştırma Gemileri
  • Bölümler
    • Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
      • Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı
      • İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
      • Yetiştiricilik Anabilim Dalı
      • Hastalıklar Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
      • Balıkçılık Temel Bilimler Anabilim Dalı
      • Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı
      • İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenciler İçin Tanıtım
    • Aday Öğrenciler için Program Bilgileri
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Öğrenci Bilgi Paketi
    • Çift Anadal – Yandal Programları
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü
    • Mezunlarımız
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • Uzaktan Eğitim
    • Öğrenciler
    • Öğretim Elemanları
  • Mevzuat
    • Kanunlar
    • Yönetmelikler
    • Yönergeler
    • Usul ve Esaslar
    • Etik Değerler ve İlkeler
  • Belgeler
  • Kalite
    • Birim Kalite Temsilcileri
    • Birim Kalite Hedefleri
    • Anketler
    • Raporlar
      • Birim İç Değerlendirme Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • Diğer Raporlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler Listesi
    • İş Süreç Takvimi
    • Kamu Hizmetleri ve Envanter Tablosu
    • Paydaşlarımız
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Dilek İstek Kutusu
    • Geri Bildirimler
Menü KAPAT

Usul ve Esaslar

  1. Anasayfa>
  2. Usul ve Esaslar
Yükseköğretim Kurumları Saklama Süreli Standart Dosya Planı
Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve İmza Yetkilerini Düzenleyen Usul ve Esaslar
Gizli Yazılar (2017/21 Başbakanlık Genelgesi)
EBSY’de Gizli Yazışmalar Hk.
Ortak Seçmeli Dersler ve Uygulama Usul ve Esasları
Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar
Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I-II) Seviye Tespit Sınavı ve Muafiyet Uygulama İlkeleri
Kalite Güvencesi Çalışmaları Bilgi Kılavuzu
Sinop Üniversitesi Kalite Politikaları
Yabancı Öğrenci Bilgilendirme Formu
Bütünleme Sınavı ve Yaz Okulu uygulanmasına ilişkin Senato Kararı
Yükseköğretim Kalite Kurulu Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu (Ver. 2.00 – 4/12/2019)
Sinop Üniversitesi Uzaktan Öğretim Yoluyla Verilecek Derslerin
Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar
Sinop Üniversitesi Tasarruf Tedbirleri Uygulama Esasları
Sinop Üniversitesi 2021 – 2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim – Öğretim Süreçlerine İlişkin Uygulama Esasları

Sinop Üniversitesi

footerLogo

Mutlu Şehir Sinop’un Mutlu Üniversitesi

Sinop Üniversitesi

Su Ürünleri Fakültesi

Akliman Mevkii Abalı Köyü
57000 - SİNOP

Santral : 0 368 287 62 54 - 55 - 56 - 57
Dekanlık : 0 368 287 62 62 - 63 - 64​

0 368 287 62 69
0 368 287 62 68

suf

HIZLI ERİŞİMLER

  • Sinop Üniversitesi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • Kütüphane ve Dokumantasyon Daire Başkanlığı
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Spor Tesisleri
  • Kampüste Olanaklar

SİNOP ÜNİVERSİTESİNİ
SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

Facebook Twitter Instagram Youtube
  • Fakültemiz
    • Misyon – Vizyon
    • Fakülte Tanıtım
    • Yönetim
      • Dekan
      • Dekan Yardımcıları
      • Fakülte Sekreteri
      • Kurullar ve Kurul Kararları
      • Senato Temsilcisi
      • Komisyonlar
      • Birim Koordinatörleri
      • Organizasyon Şeması
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Bilimsel Araştırma Gemileri
  • Bölümler
    • Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
      • Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı
      • İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
      • Yetiştiricilik Anabilim Dalı
      • Hastalıklar Anabilim Dalı
    • Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
      • Balıkçılık Temel Bilimler Anabilim Dalı
      • Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı
      • İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı
  • Öğrenci
    • Aday Öğrenciler İçin Tanıtım
    • Aday Öğrenciler için Program Bilgileri
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Öğrenci Bilgi Paketi
    • Çift Anadal – Yandal Programları
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü
    • Mezunlarımız
    • Mezun Bilgi Sistemi
  • Uzaktan Eğitim
    • Öğrenciler
    • Öğretim Elemanları
  • Mevzuat
    • Kanunlar
    • Yönetmelikler
    • Yönergeler
    • Usul ve Esaslar
    • Etik Değerler ve İlkeler
  • Belgeler
  • Kalite
    • Birim Kalite Temsilcileri
    • Birim Kalite Hedefleri
    • Anketler
    • Raporlar
      • Birim İç Değerlendirme Raporları
      • Faaliyet Raporları
      • Diğer Raporlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler Listesi
    • İş Süreç Takvimi
    • Kamu Hizmetleri ve Envanter Tablosu
    • Paydaşlarımız
  • İletişim
    • İletişim Bilgileri
    • Dilek İstek Kutusu
    • Geri Bildirimler
Buradan Arayın